vineri, 4 februarie 2011

What you want and what you need

de-a lungul timpului s-au emis fel de fel de ipoteze despre ras. de data recenta,  interesul din ce in ce mai serios asupra efectului terapeutic, a facut ca terapia prin ras sa fie implementata in multe spitale. 
indiferent de modalitatea aleasa pentru a genera rasul, succesul lui sta in inventivitatea si inteligenta celor implicati. mult timp, am exersat umorul sarcastic, considerandu-l cel mai sofisticat dar si cel mai savuros deoarece imi dadeam seama  ca nu-l intelegeau toti, ceea ce ma amuza si mai mult. fireste, imi este rusine de acea perioada, acum, simtind o stare de discomfort cand oamenii nu percep corect sensul.
pe George Carlin, il consider ca fiind unul dintre cei mai amuzanti actori de stand up comedy, cele 5 Premii Grammy primite pentru scenariile sale, confirmand-o. ceea ce nu inteleg multi, este ca, aceasta era meseria lui, sa faca oamenii sa rada.
unul dintre marii duhovnici ai monahismului romanesc, parintele Teofil Paraianu, despre care se spunea ca este un ''hohot de lumina'', s-a remarcat la conferitele tinute in centrele universitare prin umorul sau plin de intelpciune. ...''toate gandurile au fost si pentru tine, si mai ales, pentru tine''
uneori, adevarul se spune in gluma